Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IL

I74v56a92n91a 76L47a32n25c10e

22. 6. 2022 12:37

Tak nějak mi připomíná volání po zrušení domova se soc. službou jiná volání: zrušme policii, zrušme automobil, zrušme zbraně, kterými se lidé můžou bránit, zrušme školy, vyuka z domova. Zrušme piloty, protože pilotem se může stát jenom člověk, který má nalétáno xy hodin, a ty hodiny jsme několikanásobě zvedly. Takže se jentak někdo pilotem nestane. Zrušme letadla, zrušme zvířata, která se pěstují na maso, a lidem dáme do ruky klacky, protože už jsme je poštvali proti sobě dostatečně, at se pomlátí. Asi tak, zrušme nepohodlné a neustále něco požadující mraveniště. Mraveniště lidí.

Nesoudí se selhání určitého jedince, "někdo" volá po zrušení celých institucí. Kdo je "někdo", v amer-ice jim říkají: elity.

1 0
možnosti
Foto

Pokud s problémem, jaký autorka popisuje nedokázala "pohnout" ani jako poslankyně Parlamentu ČR, tak jako řadová občanka s ním zaručeně pohne o pouhé dva centimetry pouze stěží. A než sama půjde do důchodu, má o zábavu postaráno. ;-)

0 0
možnosti
ŠM

no, mne překvapilo,že je bily a týraly jeptišky...protože moje máti a babička, vždycky na péči řádových sester ve špitálech, pěly ódy....jak jsou k lidem laskavé,že se starají,povídají si,že pacienti nemají pocit,že jsou na obtíž...tak mne tohle docela zarazilo....

0 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 19,78
  • Průměrná čtenost 973x
Ředitelka domova pro osoby se zdravotním postižením Domov Sulická. Bývalá poslankyně PSPČR. Mojí celoživotní specializací je oblast sociálních služeb.

Seznam rubrik