Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Hlavně zajistit antikoncepci jinak ať si dělají co chtějí..

5 0
možnosti
DP

S antikoncepci souhlas, s tim, at si delaji co chteji jeto trochu problematicke. Mentalne nepostizeni maji (v prevazne vetsine, vyjimky by se nasly:-/) v sexu dane mantinely, nezacnou treba sexovat v preplnenem autobuse nebo za praveho poledne na Vaclavaku. U mentalne postizenych ty mantinely nezridka schazi, jak to popisuje autorka blogu a jak spravne pise, je treba postizenym mimo jine s vhodnymi mantinely pomoct.

0 0
možnosti
AL

Žijeme adorací sexu. Kdo nesexuje, jako by nebyl. Sex za všech okolností, vždy a pro každého. Žádná omezení, žádné limity. Jen tak si (prý) zajistíme skutečně šťastnou a zářivou budoucnost....

1 1
možnosti

Občas to zklouzne do extrémů, kdy určití exhibicionisté musí ukázat, že jsou in. Ale obecně, sex jde do kolonky do které patří. Tj. tam kam jezení, vylučování, mluvení, ... . Prostě normální lidské činnosti.

Tady jde skutečně jen o to, aby se dále nerozmnožovali. Zní to hnusně, ale z humáního hlediska se musíme o tyto lidi starat. Pokud bychom to nedělali, nebyli bychom lidmi. Ale z ekonomického hlediska nelze podporovat rozšiřování vadných genů. Je určitá šedá zona (jako vždy), kdy je otázkou, jestli by se tito lidé měli rozmnožovat. U lidí s mentální retardací geneticky způsobenou je však odpověď jasná. Neměli. Ale sex jako takový by jim určitě měl být umožněn a i by se jim, do určité míry, mělo pomoci.

8 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 23,55
  • Průměrná čtenost 991x
Ředitelka domova pro osoby se zdravotním postižením Domov Sulická. Bývalá poslankyně PSPČR. Mojí celoživotní specializací je oblast sociálních služeb.

Seznam rubrik