Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

"V loňském roce nás COVID prostě převálcoval, jak zaměstnance, tak klienty. Letos pouze v malé míře."

Koronavirová mutace delta není tak nebezpečná jako předchozí varianty. Přibývá proto zemí, které začínají zařazovat covidovou epidemii mezi běžné chřipky.

„Při pohledu na sledování po infekci byla míra úmrtnosti u původních variant 1,9 procenta. Varianta delta zatím vykazuje úmrtnost 0,3 procenta." zmiňuje ze zahraničí například australský virolog Stuart Turville z Kirbyho ústavu v Novém Jižním Walesu.

Příliš velký strach z mutace nemá ani epidemiolog Jiří Beran. S odkazem na data z Velké Británie uvedl, že smrtnost delty je asi dvacetkrát nižší než dřívější „britské“ mutace.

Vážně očkování??? 8-o8-o8-o

1 4
možnosti
Foto

No možná že autorka mluvila o očkování v lednu 2021. Jasně, je to jenom rok rozdíl, kdo by se tím zabýval.

0 0
možnosti
Foto

Když je to dobrovolnost, tak proč se snažíte ostatní přesvědčit jak je to skvělá věc. Většina lidí je svéprávná a rozhodují za sebe sami. Očkování proti nebezpečným nemocem je samozřejmě v pořádku, ale tato komedie s očkováním proti rýmě? Stejně jí nakonec skoro každý dostatńe zrovna tak jako každý jiný rok v našich zeměpisných končinách.

5 14
možnosti
Foto

No, tak většina lidí je svéprávná akorát tak na papíře. A někdo, kdo se rozhoduje jen a jen sám za sebe, tak to je úplná anomálie - ale představit si to dovedu. Třeba takhle osamělý trosečník, pokud je na ostrově fakt dost dlouho, tak už jedná sám podle sebe, protože kolem sebe nemá nikoho, před kým by mohl machrovat.

2 0
možnosti
ND

Hezký článek! Držte se a ty hrůzy hloupých lidí nečtěte!

Díky, že pomáháte potřebným, je to jedna z nejtěžších služeb pro člověka.

11 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,88
  • Průměrná čtenost 973x
Ředitelka domova pro osoby se zdravotním postižením Domov Sulická. Bývalá poslankyně PSPČR. Mojí celoživotní specializací je oblast sociálních služeb.

Seznam rubrik